Geïnteresseerd in Centraal Wonen?

Als je belangstelling hebt om eens met ons kennis te maken dan kan dat: vier keer per jaar ben je welkom voor koffie & thee, informatie, een rondleiding en kun je bewoners tijdens onze koffiemorgen ontmoeten!
Dit jaar kun je langskomen op:

zaterdag 11 januari 2020
zaterdag 4 april 2020
zaterdag 6 juni 2020 Vervalt ivm Corona
zaterdag 3 oktober 2020.

We starten de “informatie-morgen" om 10 uur. Als je langs wilt komen stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Motivatie

Als je denkt dat het wonen in het Drielandenhuis iets voor jou is, kom dan eens naar een opendag! Lijkt het dan echt te zijn wat jij wil, dan vragen we je een motivatiebrief te schrijven. Vertel hierin iets over jezelf als persoon en waarom je voor deze woonvorm kiest. Ook willen we graag wat inzicht krijgen in je huidige woon- en leefsituatie.

Naar aanleiding van deze brief vindt er een kennismakingsgesprek plaats. Als het wederzijds bevalt kom je op de wachtlijst en is het wachten tot er een huis van je keuze vrijkomt. Dat kan kort of lang duren. Zolang je op de wachtlijst staat kan je deelnemen aan sommige activiteiten in het pand.

" Voorlopig worden er geen 60+ ers op de  wachtlijst  gezet.
Om een evenwicht in de populatie te behouden zijn we op zoek naar mensen die jonger zijn dan 60 jaar.

Woningwet

Gezien de huidige woningwetregels, vallen de huurprijzen van de meeste woningen in de sociale huursector. Om voor een woning in aanmerking te komen geldt een inkomensgrens.