Interessante links

 
Landelijke Vereniging Centraal Wonen Website van de landelijke vereniging.
Gemeente Haarlem Website van de gemeente Haarlem. Hier kun je o.a. informatie over wonen en verhuizen vinden.
Nederlandse Woonbond De Nederlandse Woonbond is de landelijke belangenvereniging van huurders en woningzoekenden. De Woonbond staat voor betaalbare huren, goede woningen in leefbare, veilige wijken en sterke huurdersorganisaties. De Woonbond helpt huurders met problemen.
Ecodorp Op deze website kun je informatie vinden over de Vereniging Ecodorp, haar projecten en de initiatieven van haar leden. Bovendien functioneert de website als interactief kanaal waarlangs belangstellenden en leden met elkaar kunnen communiceren (via het prikbord) over ecodorpen, waarbij het gaat om de combinatie van ecologie, spiritualiteit en gemeenschapsvorming.
Woonservice Haarlem Bent u op zoek naar een huurwoning in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort of Haarlemmerliede & Spaarnwoude? Woonservice brengt het aanbod van de wooncorporaties en de vraag van de woningzoekenden samen. Op deze site vindt u informatie waarmee u inzicht krijgt in de werkwijze en spelregels bij het zoeken van een woning. Ook kunt u zich inschrijven en reageren op het woningaanbod.
Pré Wonen Eigenaar van het pand.
Een andere CW vlak in de buurt.